Doof meisje leert haar puppy gebarentaal

Doof meisje leert haar puppy gebarentaal

6 juli 2016 om 19:39 door Metro
Doof meisje leert haar puppy gebarentaal

Ga er maar even goed voor zitten, want dit verhaal hartverwarmend.

Een dierenasiel in het Amerikaanse Pasadena plaatste onlangs een video op Facebookwaarin het verhaal wordt verteld van Julia en haar geliefde viervoeter Walter. Zowel Julia als puppy Walter werd doof geboren, maar dat maakt hen allebei niet uit.

„Op het moment dat ik Julia voor het eerst vasthield, werd duidelijk dat ze mijn stem niet kon horen. Ze rook daarom aan mijn nek”, legt de moeder van Julia uit. „Toen ik Walter voor het eerst vastpakte, deed hij precies hetzelfde.”

ONAFSCHEIDELIJK

De twee zijn onafscheidelijk. „Hij wacht op haar totdat ze haar huiswerk af heeft en dan gaan ze samen in de tuin spelen”, aldus Julia’s moeder. Maar daar blijft het niet bij. De twee hebben zo’n sterke band dat Julia haar puppyvriend nu zelfs gebarentaal leert. Zo weet hij al wat ‘zit’, ‘water’ en ‘eten’ in gebarentaal betekenen.

 

Vorig jaar december werd Walter naar het dierenasiel gebracht. De puppy was destijds slechts zes weken oud. De medewerkers van het asiel gingen op zoek naar een nieuw baasje voor Walter en plaatsten een bericht op Facebook. Nadat Julia en haar moeder de oproep zagen, besloten ze direct te reageren. „Ik hou van Walter”, zegt Julia in de video die op Facebook werd geplaatst.

Het filmpje werd in een week tijd ruim 250.000 keer bekeken en bijna 10.000 keer geliket.

http://www.metronieuws.nl/nieuws/koffiepauze/2016/07/doof-meisje-leert-haar-puppy-gebarentaal

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Use of cookies

We use our own cookies and those of third parties to improve our services and show you publicity related with your preferences by analysing your browsing habits. If you continue browsing, we consider that you accept their use. You can obtain more information or learn how to change the configuration in our Cookies Policy, included in our Legal Notice.

ACEPTAR
Aviso de cookies